Tuintegels combineren met klinkerbestrating is niet altijd makkelijk. Maar als je de juiste stappen volgt, zal het resultaat er geweldig uitzien! (1) Om te beginnen, is het belangrijk om de kleur en structuur van de tuintegels in harmonie te brengen met die van het bestratingsmateriaal. Kies bijvoorbeeld voor geometrische patronen zodat alles goed bij elkaar past. Vermijd ook repetitieve elementen; variëer wat betreft kleuren, materialen en texturen.

(2) Probeer daarnaast rekening te houden met de omgeving waarin je werkt. Als je tuin in een bosrijke streek ligt, dan kan het handig zijn om meer 'natuurlijk' materiaal zoals leisteen te gebruiken. Wil je echter dat je tuin modern oogt? Ga dan voor strakke lijnen en glimmende materialen!

(3) Denk tenslotte aan details als bloembedden, struiken of siergrind: dit kan echt wonderen doen door je tuin een extra boost te geven! Eén ding is zeker: als jouw tuintegels goed worden gecombineerd met klinkerbestrating, dan verzeker ik je dat jouw tuin er prachtig uit gaat zien! (4) Vergeet niet dat harmonieus samengaan van beide essentieel is: ze moeten samensmelten tot één harmonieuze compositie - want anders valt het resultaat waarschijnlijk flink tegen! Dus denk goed na over hoe je beide producten combineert voordat je begint met de bouwwerkzaamheden. Zo creëer jij gegarandeerd een schitterend geheel!